LAD EN ENTREPRENØR STÅ FOR DIN HOVED- ELLER TOTALENTREPRISE

Leder du efter en entreprenør, som kan stå for dit kommende byggeprojekt? Står du for eksempel over for en ombygning eller renovering?

Med Jørgen Lund Frederiksen A/S som hoved- og totalentreprenør er du sikret tryghed gennem alle byggeriets faser. Vi har udført adskillige opgaver for offentlige, private- og erhvervskunder bl.a. i Kolding, Vejle og Fredericia. Det betyder, at vi ved hvad der skal til for at servicere større kunder, så de også føler sig i centrum. Vi kan med andre ord varetage hovedentrepriser eller totalentrepriser, med fast bemanding og kompetent rådgivning fra vores byggeledere.

​Ved totalentrepriser tager vi os af alle byggeriets faser, fra projektering og design, til indhentning af godkendelser fra myndigheder og udførelse af det færdige byggeri.

Sørger du selv for arkitekterne og ingeniørerne, agerer vi gerne hovedentreprenør og står for alle ydelser i forbindelse med udførelse af byggeriet.

​Uanset om du entrerer med os i form af hoved- eller totalentreprise, så prioriterer vi, at kommunikationen foregår på en nem og tilfredsstillende måde. Derfor tilknytter vi altid én fast kontaktperson, så du som bygherre ved, hvem du skal tage fat i.

MANGE FORDELE VED EN ENTREPENØR

Vi har et stort netværk og et godt samarbejde med en lang række underentreprenører, som alle er specialister på hver deres område, og derfor kan vi sammensætte det stærkeste team til din opgave, uanset om det er en hoved- eller totalentreprise.

​Hos Jørgen Lund Frederiksen A/S udfører vi alle former for bolig- og erhvervsbyggeri med særligt fokus på samarbejdet med kunden og en seriøs projektledelse fra start til slut. Med os får du en konstruktiv samarbejdspartner, der gennemfører byggeprojektet med omtanke og rettidig omhu, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

​Så har du brug for en snak om dit kommende projekt og et uforpligtende tilbud, så kontakt Jørgen Lund Frederiksen A/S.​

GARANTI FOR AT ARBEJDET BLIVER FÆRDIG UDFØRT

Vi er medlem af Dansk Byggeri og indfattet af Byg Garanti. Derudover har vi et økonomisk sikkerhedsnet, der sikrer, at vi altid kan stille garanti for arbejdets udførelse.​​

Ønsker du at vide mere om vores entreprenørfirma, så se her.

Kontakt os for mere information

Skal vi varetage din totalentreprise eller hovedentreprise, er du velkommen til at kontakte vores entreprenør for en nærmere drøftelse af projektet.

​Ring på telefon 75 56 67 99 eller skriv til e-mail mail@jlf.dk.

​Vi ser frem til at høre fra dig.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Vedhæft evt. fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Jørgen Lund Frederiksen A/S

Essen 37, 6000 Kolding

Find os her

​​

194_61-facebook-ikon-hvid193_62-linkedin-ikon-hvid

​Kontakt

​Tlf.:​ 75 56 67 99

mail@jlf.dk

faktura@jlf.dk

CVR: 26930332​

Åbningstider

Mandag​ - Torsdag

7-16​

Fredag​

7-13​