​Udskiftning af vinduer, nyt tag eller tilbygning, Vi klarer det hele

​Hos Jørgen Lund Frederiksen A/S varetager vi alle typer af opgaver inden for tømrer- og snedkerområdet, lige fra den lille opgave til den store for både private, erhverv og det offentlige. Vi har en stor og trofast kundekreds, særligt i og omkring Kolding, Vejle og Fredericia, men der er altid tid og plads til flere.

Som kunde hos os kan du forvente loyalitet, ansvarlighed og ordentlighed og sammenholdt med vores erfaring betyder det, at vi kan sikre dig en dygtig og professionel håndtering af dit projekt fra start til slut.

Nogle af de typiske opgaver, vi beskæftiger os med, er:

  • ​Montering eller udskiftning af vinduer
  • Lægning af nyt tag, tagrenovering og andet tagarbejde
  • ​Nye lofter, gibs vægge og andre indvendige arbejder
  • ​Ombygning og tilbygning
  • ​Og meget mere – spørg endelig, hvis du er i tvivl!

Vores dygtige tømrer kan klare selv de mest udfordrende opgaver, så hvad enten du skal have specialfremstillet nye vinduer eller have totalrenoveret et gammelt bindingsværk, står vi klar med hjælp og vejledning.

SKAL VI TAGE ANSVARET FOR HELE DIT BYGGEPROJEKT?

Vi har en bred vifte af dygtige og lokale samarbejdspartnere, så står du f.eks. overfor en tagudskiftning eller skal du have lavet en tilbygning til din erhvervsejendom, så varetager vi gerne hele opgaven for dig og sørger for at have de nødvendige faggrupper med.

Når du indgår et samarbejde med os, vil al den indledende planlægning og kommunikation ske mellem dig og den ansvarlige byggeleder, derefter kan du blot læne dig tilbage og lade os varetage planlægningen med de andre faggrupper. Vi vil løbende kvalitetssikre arbejdet og skulle der mod forventning være fejl eller mangler, er det selvfølgelig noget vi tager os af.

Garanti for, at arbejdet bliver færdigt til tiden og udført korrekt

Vi er medlem af Dansk Byggeri og indfattet af Byg Garanti. Derudover har vi et økonomisk sikkerhedsnet, der sikrer, at vi altid kan stille garanti for arbejdets udførelse.

Ønsker du at vide mere, så se her.​​

Kontakt os og hør mere

Har du brug for en snak om dit kommende projekt eller har du spørgsmål såsom ”hvad koster udskiftning af vinduer” eller ”hvad koster et nyt tag” så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Ring på telefon 75 56 67 99 eller skriv til e-mail mail@jlf.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Vedhæft evt. fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Jørgen Lund Frederiksen A/S

Essen 37, 6000 Kolding

Find os her

​​

194_61-facebook-ikon-hvid193_62-linkedin-ikon-hvid

​Kontakt

​Tlf.:​ 75 56 67 99

mail@jlf.dk

faktura@jlf.dk

CVR: 26930332​

Åbningstider

Mandag​ - Torsdag

7-16​

Fredag​

7-13​