Vores værdier

​Hos Jørgen Lund Frederiksen A/S vægter vi loyalitet, fleksibilitet og ansvarlighed. Vi lægger en stor ære i at udføre et solidt håndværk, og sammen med vores erfaring betyder det, at vi kan sikre dig en professionel håndtering af dine opgaver, og at du vil være i sikre hænder fra start til slut.

Vi vægter et tæt samarbejde, både inden for organisationen, men også med vores kunder, da vi mener, at en tæt dialog skaber de bedste forudsætninger for arbejdet.


VORES TEAM

Teamet består af 35-40 veluddannede og faglærte medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores håndværkere er yderst ansvarsbevidste og selvkørende samt fornuftige i deres beslutninger. De arbejder alle målrettet mod at bibeholde et højt fagligt niveau.

Fælles for os alle er, at vi deler passionen for vores fag. Ønsker du at blive en del af vores team, så læs mere under job, eller se vores ledige stillinger.

VORES HISTORIE

Firmaet blev grundlagt i 1976 af tømrermester Jørgen Lund Frederiksen. Firmaet lå i de første år på adressen Ambolten 21 i Kolding og flyttede til nye og større lokaler på vores nuværende adresse Essen 37 i takt med, at virksomheden voksede.

I 2000 påbegyndte Jørgen Lund Frederiksen et generationsskifte med René Junker Rasmussen, som havde været ansat i virksomheden siden 1984, først som tømrer og senere som formand og byggeleder. Generationsskiftet blev fuldført i 2010, da Jørgen efter 34 år i virksomheden gik på pension.

I 2015 blev Stig Olsen en del af ejerstaben, efter at have været ansat som tømrerformand siden 2013. Det nye generationsskift blev fuldført i 2017, da René gik på pension efter 33 år i virksomheden.

I 2019 besluttede Stig Olsen at, indgå et partnerskab med Claus Jørgensen, som blev en del af ejerstaben.

Virksomheden, der i dag drives videre af Stig og Claus, bygger stadig på de samme grundværdier som fra starten, og det er vi stolte af.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Vedhæft evt. fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Jørgen Lund Frederiksen A/S

Essen 37, 6000 Kolding

Find os her

​​

194_61-facebook-ikon-hvid193_62-linkedin-ikon-hvid

​Kontakt

​Tlf.:​ 75 56 67 99

mail@jlf.dk

faktura@jlf.dk

CVR: 26930332​

Åbningstider

Mandag​ - Torsdag

7-16​

Fredag​

7-13​