Vores værdier

​Hos Jørgen Lund Frederiksen A/S vægter vi loyalitet, fleksibilitet og ansvarlighed. Vi lægger en stor ære i at udføre et solidt håndværk, og sammen med vores erfaring betyder det, at vi kan sikre dig en professionel håndtering af dine opgaver, og at du vil være i sikre hænder fra start til slut.

Vi vægter et tæt samarbejde, både inden for organisationen, men også med vores kunder, da vi mener, at en tæt dialog skaber de bedste forudsætninger for arbejdet.


VORES TEAM

Teamet består af 35-40 veluddannede og faglærte medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores håndværkere er yderst ansvarsbevidste og selvkørende samt fornuftige i deres beslutninger. De arbejder alle målrettet mod at bibeholde et højt fagligt niveau.

Fælles for os alle er, at vi deler passionen for vores fag. Ønsker du at blive en del af vores team, så læs mere under job, eller se vores ledige stillinger.

VORES HISTORIE

Firmaet blev grundlagt i 1976 af tømrermester Jørgen Lund Frederiksen. Firmaet lå i de første år på adressen Ambolten 21 i Kolding og flyttede til nye og større lokaler på vores nuværende adresse Essen 37 i takt med, at virksomheden voksede.

I 2000 påbegyndte Jørgen Lund Frederiksen et generationsskifte med René Junker Rasmussen, som havde været ansat i virksomheden siden 1984, først som tømrer og senere som formand og byggeleder. Generationsskiftet blev fuldført i 2010, da Jørgen efter 34 år i virksomheden gik på pension.

I 2017 skete et nyt generationsskifte, hvor Stig Olsen overtog efter at have været i virksomheden siden 2013. I 2019 kom Claus Jørgensen til og blev medejer og i 2021 blev Esben Stærkær også en del af ejerstaben.

Virksomheden, der i dag drives videre af Stig, Claus og Esben, bygger stadig på de samme grundværdier som fra starten, og det er vi stolte af.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Vedhæft evt. fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Jørgen Lund Frederiksen A/S

Essen 37, 6000 Kolding

Find os her

​​

194_61-facebook-ikon-hvid193_62-linkedin-ikon-hvid

​Kontakt

​Tlf.:​ 75 56 67 99

mail@jlf.dk

faktura@jlf.dk

CVR: 26930332​

Åbningstider

Mandag​ - Torsdag

7-16​

Fredag​

7-13​