VI KLARE ALLE OPGAVER

Hos Jørgen Lund Frederiksen A/S har vi i mange år lavet serviceopgaver for både private og erhvervskunder. Vi kan løse alle typer af tømreropgaver, lige fra reparation af stern og løse tagsten til udskiftning af døre og vinduer samt nye lofter. Så ligegyldigt hvilken opgave du måtte have, står vi klar med hjælpen. Vores tømrer leverer et solidt og professionelt håndværk, og vi lægger en ære i, at vores arbejde står færdig til rette tid, aftalte pris og i den bedste kvalitet.

EN GOD SAMARBEJDSPARTNER

Jørgen Lund Frederiksen A/S har mere end 45 års erfaring med at lave service på lejemål for både boligselskaber og private. Vi lægger en ære i at levere et godt håndværk, og vores tømrere er yderst pålidelige og detaljeorienterede.

Vi er altid til at komme i kontakt med, så skulle du stå i en akut situation, sidder vi klar ved telefonen og kommer med det samme.

Vores kalender er altid åben for nye kunder, så er du på udkig efter en faglig kompetent samarbejdspartner, der kan lave service på dine lejemål, er du velkommen til at kontakte os for nærmere drøftelse.

Kontakt os FOR MERE INFORMATION

Du er altid velkommen til at kontakte os, ligegyldig hvilken udfordring eller opgave du står overfor, så kan vi hjælpe med at løse den for dig.

Ring på telefon 75 56 67 99 eller skriv til e-mail mail@jlf.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Vedhæft evt. fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

Jørgen Lund Frederiksen A/S

Essen 37, 6000 Kolding

Find os her

​​

194_61-facebook-ikon-hvid193_62-linkedin-ikon-hvid

​Kontakt

​Tlf.:​ 75 56 67 99

mail@jlf.dk

faktura@jlf.dk

CVR: 26930332​

Åbningstider

Mandag​ - Torsdag

7-16​

Fredag​

7-13​