Vores ydelser

Totalentreprise i forbindelse med tilbygning, ombygning og nybyggeri

Hos Jørgen Lund Frederiksen A/S har vi mange års erfaring med at udføre byggeprojekter i totalentreprise for erhvervskunder, private og offentlige instanser i Kolding, Vejle, Hedensted samt i og omkring resten af Trekantsområdet.

Vi udfører alle former for entrepriser, og vi sikrer et samarbejde med dygtige og professionelle entreprenører samt sørger for alle de nødvendige håndværkere. Vi tager hånd om planlægning, materialeudvælgelse og kvalitetssikring.

Vores erfarne bygge- og entrepriseledere har kompetencerne til at være en solid medspiller for dig igennem alle byggeriets faser.

Tilbygning, ombygning og nybyggeri for det offentlige og erhverv:​

Vi udfører blandt andet ombygning, tilbygning og nybyggeri for erhverv og det offentlige i totalentreprise. Her bygger vi eksempelvis:

  • Ungdomsboliger
  • Lagerhaller
  • Kontorer​
  • Forretninger
  • Domiciler
  • Boligkomplekser​

Derudover har vi også erfaring med at renovere kirker og kirkeinventar samt om- og tilbygning for børnehaver, skoler, uddannelsesinstitutioner og lignende.

Vi er medlem af Dansk Byggeri og indfattet af Byg Garanti. Derudover har vi et økonomisk sikkerhedsnet, der sikrer, at vi altid kan stille garanti for arbejdets udførelse.

Skal vi varetage din totalentreprise?

Har du et byggeprojekt, er du velkommen til at kontakte os for en nærmere drøftelse af opgaven. Ring enten på telefon 75 56 67 99 eller skriv til e-mail mail@jlf.dk.

Jørgen Lund Frederiksen A/S

Essen 37

6000 Kolding

Tlf.: 75 56 67 99

E-mail: mail@jlf.dk

CVR-nr.: 26930332​

Giro / bank: 7040 0001453322

Åbningstider

Mandag 7-16
Tirsdag 7-16
Onsdag 7-16
Torsdag 7-16
Fredag 7-13