Vores ydelser

Totalentreprise og hovedentreprise for private og erhverv

Hos Jørgen Lund Frederiksen A/S har vi mange års erfaring med at udføre byggeprojekter i hoved-, fag- eller totalentreprise for erhvervskunder, private og offentlige instanser i Kolding, Vejle, Hedensted samt i og omkring resten af Trekantsområdet.

Vi udfører alle former for total- og hovedentrepriser, og vi sikrer et samarbejde med dygtige og professionelle entreprenører samt sørger for alle de nødvendige håndværkere. Vi tager hånd om planlægning, materialeudvælgelse og kvalitetssikring.

Vores erfarne bygge- og entrepriseledere har kompetencerne til at være en solid medspiller for dig igennem alle byggeriets faser fra nybyggeri, tilbygning til ombygning.

Tilbygning, ombygning og nybyggeri for det offentlige og erhverv​

Vi udfører blandt andet ombygning, tilbygning og nybyggeri for erhverv og det offentlige i totalentreprise eller hovedentreprise. Her bygger vi eksempelvis:

  • Ungdomsboliger
  • Lagerhaller
  • Kontorer​
  • Forretninger
  • Domiciler
  • Boligkomplekser​

Derudover har vi også erfaring med at renovere kirker og kirkeinventar samt om- og tilbygning for børnehaver, skoler, uddannelsesinstitutioner og lignende.​

Vi er medlem af Dansk Byggeri og indfattet af Byg Garanti. Derudover har vi et økonomisk sikkerhedsnet, der sikrer, at vi altid kan stille garanti for arbejdets udførelse.

Skal vi varetage din totalentreprise eller hovedentreprise?​

Har du et byggeprojekt såsom ny tilbygning eller et helt nyt hus/bygning, er du velkommen til at kontakte os for en nærmere drøftelse af opgaven. Ring enten på telefon 75 56 67 99 eller skriv til e-mail mail@jlf.dk. Vi står glædeligt for din fag-, hoved- eller totalentreprise.

Jørgen Lund Frederiksen A/S

Essen 37

6000 Kolding

​Tlf.:​ 75 56 67 99

E-mail: mail@jlf.dk

Faktura e-mail: faktura@jlf.dk

CVR-nr.: 26930332​

Giro / bank: 6856 0001100360

Åbningstider

Mandag 7-16
Tirsdag 7-16
Onsdag 7-16
Torsdag 7-16
Fredag 7-13